Partner serwisu
29 lipca 2016

Quarry Life Award wchodzi w głosowanie publiczne

Kategoria: Aktualności

Celem konkursu  Quarry Life Award jest promowanie i podnoszenie świadomości na temat wyjątkowych walorów lokalnej flory i fauny występującej w kopalniach surowców mineralnych. Konkurs przechodzi w fazę głosowania publicznego.

Quarry Life Award wchodzi w głosowanie publiczne

Głosowanie publiczności i interakcje w Internecie będą promować idee i koncepcje naukowców, stosowane metodologie, jak również odkrycia i wyniki  - w rezultacie przyczynią się do  promowania bioróżnorodności oraz poprawy  zarządzania różnorodnością biologiczną na całym świecie.

Głosowanie publiczne zakończy się wraz z zamknięciem  okresu badawczego (30 września 2016). Najpopularniejsze projekty zostaną zaprezentowane na stronie internetowej, a także podczas różnych ceremonii konkursowych, krajowych i międzynarodowych. Wyniki  głosowania publicznego nie będą jednak brane pod uwagę przez jury przy finałowym wyborze zwycięzcy.

Jak głosować na projekty.

W głosowaniu można przyznawać każdemu projektowi od jednej do pięciu gwiazdek. Aby zagłosować, trzeba być zarejestrowanym w serwisie QLA.

1. Zarejestruj się lub zaloguj:

Jeśli jesteś już zarejestrowany, zaloguj się i będziesz mógł głosować.
Głosujesz pierwszy raz? Zarejestruj się, podając swój adres e-mail i wybierając hasło lub zarejestruj się poprzez Facebook.

2. Przejrzyj projekty uczestniczące, otwórz stronę ulubionego projektu i kliknij na liczbę gwiazdek, które chcesz przyznać. Jedna gwiazdka oznacza niską wartość, a pięć gwiazdek oznacza projekt o wysokiej wartości.

3. Możesz przyznawać gwiazdki wielu projektom, ale tylko raz możesz zagłosować na dany projekt.
Należy pamiętać, że twój e-mail zostanie dodany do listy naszej społeczności, a zatem znajdzie się na liście mailingowej, do której wysyłany jest biuletyn, wydawany 4 razy w roku.

 

Źródło: quarrylifeaward.pl

Źródło fot.: 123rf.com

ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ